دانلود پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 66 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

žفهرست مطالب

هیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

ž žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز


  در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از سایت های این سایت از طریق تلگرام 24 ساعته با شماره 09214087336   جهت پشتیبانی ارتباط بگیرید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.